GMOk, GM növényi eredetű összetevők az élelmiszerekben
Elmentve itt :
Szerző: | Csiszár Jolán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Prezentáció |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://eta.bibl.u-szeged.hu/2753 |
Hasonló tételek
-
Alkalmazott biológia élelmiszertechnológus mérnök hallgatók részére /
Szerző: Gerő László
Megjelent: (2003) -
Are Bordetella bronchiseptica Siphoviruses (Genus Vojvodinavirus) Appropriate for Phage Therapy—Bacterial Allies or Foes?
Szerző: Fabijan Aleksandra Petrovic, et al.
Megjelent: (2021) -
Single-cell image analysis and machine learning methods using the cellular microenvironment
Szerző: Tóth Tímea
Megjelent: (2024) -
A magyar embertani szaknyelv
Szerző: Balázs János
Megjelent: (2022) -
A bioenergetika alapjai
Szerző: Dux László