Madeleine Albright amerikai külügyminiszter fogadása a Magyar Tudományos Akadémián díszdoktorrá avatása alkalmával - Hámori Erzsébet (2000)
: Peter Tufo Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete; Madeleine Albright amerikai külügyminiszter; Martonyi János külügyminiszter; Kroó Norbert MTA főtitkára; Mészáros Rezső rektor