Evaluation of five essential oils for the control of food-spoilage and mycotoxin producing fungi

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Gömöri Csilla
Nacsa-Farkas Elvira
Kerekes Erika Beáta
Kocsubé Sándor
Vágvölgyi Csaba
Krisch Judit
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem 2013
Sorozat:ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 57 No. 2
mtmt:2599506
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/12536
LEADER 00859nab a2200241 i 4500
001 publ12536
005 20200310140447.0
008 171221s2013 hu o 0|| zxx d
022 |a 1588-385X 
024 7 |a 2599506  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Gömöri Csilla 
245 1 0 |a Evaluation of five essential oils for the control of food-spoilage and mycotoxin producing fungi  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Gömöri Csilla 
260 |a Szegedi Tudományegyetem  |c 2013 
300 |a 113-116 
490 0 |a ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS  |v 57 No. 2 
700 0 2 |a Nacsa-Farkas Elvira  |e aut 
700 0 2 |a Kerekes Erika Beáta  |e aut 
700 0 2 |a Kocsubé Sándor  |e aut 
700 0 2 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
700 0 2 |a Krisch Judit  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/12536/1/57113.pdf  |z Dokumentum-elérés