Phenolic composition and antioxidant activity of colored oats

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Varga Mónika
Jójárt Rebeka
Fónad Péter
Mihály Róbert
Palágyi András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2018
Sorozat:FOOD CHEMISTRY 268
doi:10.1016/j.foodchem.2018.06.035

mtmt:30416452
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19376
LEADER 00806nab a2200241 i 4500
001 publ19376
005 20200827092936.0
008 200827s2018 hu o 0|| zxx d
022 |a 0308-8146 
024 7 |a 10.1016/j.foodchem.2018.06.035  |2 doi 
024 7 |a 30416452  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Varga Mónika 
245 1 0 |a Phenolic composition and antioxidant activity of colored oats  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Varga Mónika 
260 |c 2018 
300 |a 153-161 
490 0 |a FOOD CHEMISTRY  |v 268 
700 0 1 |a Jójárt Rebeka  |e aut 
700 0 1 |a Fónad Péter  |e aut 
700 0 1 |a Mihály Róbert  |e aut 
700 0 1 |a Palágyi András  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19376/1/1-s2.0-S0308814618310069-main.pdf  |z Dokumentum-elérés