Major antioxidant constituents from Satureja hortensis L. extracts obtained with different solvents
Elmentve itt :
Szerzők: |
Höltzlné Plánder Szabina Gontaru Lenuta Blazics Balázs Veres Katalin Kéry Ágnes Kareth Sabine Simándi Béla |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
John Wiley & Sons
2012
|
Sorozat: | European Journal of Lipid Science and Technology
114 No. 7 |
doi: | 10.1002/ejlt.201100273 |
mtmt: | 1983125 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3103 |
Hasonló tételek
-
Binary mixture of Satureja hortensis and Origanum vulgare subsp. hirtum essential oils in vivo therapeutic efficiency against Helicobacter pylori infection /
Szerző: Harmati Mária, et al.
Megjelent: (2017) -
Binary and tertiary mixtures of Satureja hortensis and Origanum vulgare essential oils as potent antimicrobial agents against Helicobacter pylori
Szerző: Lesjak Marija, et al.
Megjelent: (2016) -
The Influence of Solvents and Colloidal Particles on the Efficiency of Molecular Antioxidants
Szerző: Katana Bojana, et al.
Megjelent: (2022) -
Comparison of different solvents for isolation of antioxidant compounds of horseradish
Szerző: Cirimbei Mihaela, et al.
Megjelent: (2014) -
Diterpenoids and flavonoids from the fruits of Vitex agnus-castus and antioxidant activity of the fruit extracts and their constituents
Szerző: Hajdú Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2007)