Veseműködés-vizsgálat 99mTc-MAG3 clearence meghatározással - Lázár Máté; Dudásné Nagy Marianne; Ábrahám György; Túri Sándor; Máté Eörs; Csernay László; Pávics László (1998)
http://www.socrad.hu/folyoirat.aspx
Keywords: Klinikai orvostan