Atopic dermatitis and food allergy
Elmentve itt :
Szerzők: |
Husz Sándor Kiss Mária F. Kiss Zs Molnár K. Dobozy Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Monduzzi
Bologna
1995
|
Sorozat: | XVI European Congress of Allergology and Clinical Immunology : ECACI '95; Madrid, Spain, June 25-30, 1995 Proceedings I
|
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 3096389 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/32557 |
Hasonló tételek
-
Significance of food allergy in patients with atopic dermatitis
Szerző: Husz Sándor, et al.
Megjelent: (1997) -
Immunoglobulin- and complement-bearing lymphocytes in allergic contact dermatitis and atopic dermatitis (eczema)
Szerző: Cormane R. H., et al.
Megjelent: (1974) -
Local immunological pattern of the duodenal mucosa in patients withatopic dermatitis in connection with food allergy
Szerző: Kiss Z. F., et al.
Megjelent: (1995) -
Serum IgE levels and IgE immune complexes in patients with atopic dermatitis
Szerző: Husz Sándor, et al.
Megjelent: (1988) -
Food allergy
Szerző: Gyimes Ernő, et al.