Synergistic effect of phenylpropanoids and flavonoids with antibiotics against Gram-positive and Gram-negative bacterial strains

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kincses Annamária
Abu Ghazal Tasneem
Hohmann Judit
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2024
Sorozat:PHARMACEUTICAL BIOLOGY 62 No. 1
Tárgyszavak:
doi:10.1080/13880209.2024.2389105

mtmt:35169115
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/34425
LEADER 00952nab a2200229 i 4500
001 publ34425
005 20240822085329.0
008 240822s2024 hu o 000 eng d
022 |a 1388-0209 
024 7 |a 10.1080/13880209.2024.2389105  |2 doi 
024 7 |a 35169115  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Kincses Annamária 
245 1 0 |a Synergistic effect of phenylpropanoids and flavonoids with antibiotics against Gram-positive and Gram-negative bacterial strains  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kincses Annamária 
260 |c 2024 
300 |a 659-665 
490 0 |a PHARMACEUTICAL BIOLOGY  |v 62 No. 1 
650 4 |a Általános orvostudomány 
700 0 2 |a Abu Ghazal Tasneem  |e aut 
700 0 2 |a Hohmann Judit  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/34425/1/SynergisticeffectofphenylpropanoidsandflavonoidswithantibioticsagainstGram-positiveandGram-negativebacterialstrains.pdf  |z Dokumentum-elérés