Synergistic effect of phenylpropanoids and flavonoids with antibiotics against Gram-positive and Gram-negative bacterial strains
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kincses Annamária Abu Ghazal Tasneem Hohmann Judit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2024
|
Sorozat: | PHARMACEUTICAL BIOLOGY
62 No. 1 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1080/13880209.2024.2389105 |
mtmt: | 35169115 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/34425 |
Hasonló tételek
-
Antibiotic candidates for Gram-positive bacterial infections induce multidrug resistance
Szerző: Martins Ana, et al.
Megjelent: (2025) -
Effect of fruit juices and pomace extracts on the growth of Gram-positive and Gram-negative bacteria
Szerző: Krisch Judit
Megjelent: (2008) -
Investigation of Hungarian mushrooms for antibacterial activity and synergistic effects with standard antibiotics against resistant bacterial strains
Szerző: Liktor-Busa Erika, et al.
Megjelent: (2016) -
Investigation of antimicrobial agents produced by gram-negative bacteria
Szerző: Endre Gábor, et al.
Megjelent: (2020) -
Efflux pumps of Gram-negative bacteria what they do, how they do it with what and how to deal with them /
Szerző: Amaral Leonard, et al.
Megjelent: (2014)