Termékfejlesztési trendek a söriparban
Elmentve itt :
Szerzők: |
Pintér Csenge Mónika Mihalkó József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2024
|
Sorozat: | KONZERVÚJSÁG
72 No. 1-4 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 36059470 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/36352 |
Hasonló tételek
-
Hagyományos gabonafélék új termékfejlesztési lehetőségei
Szerző: Léder Ferencné
Megjelent: (2003) -
Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban
Szerző: Mihalkó József
Megjelent: (2022) -
A narancsborok megítélése az új élelmiszer-fogyasztási trendek tükrében
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2017) -
Európai trendek a különleges minőségű élelmiszerek iránti fogyasztói magatartásba
Szerző: Popovics Anett
Megjelent: (2009) -
Aszalt gyümölcsök alkalmazhatóságának vizsgálata füstöltfőtt kolbász típusú termékekben
Szerző: Mihalkó József
Megjelent: (2022)