Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére
Elmentve itt :
Szerzők: |
Keszthelyi-Szabó Gábor Rajkó Róbert Kovács Erzsébet Terézia Papp Gézáné Hotya Líviuszné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1994
|
Sorozat: | ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
17 |
mtmt: | 1373646 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6253 |
Hasonló tételek
-
Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére
Szerző: Szabó Gábor
Megjelent: (1994) -
Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel
Szerző: Rajkó Róbert, et al.
Megjelent: (1995) -
Szójabab mikrohullámú kezeléséhez művelettani paraméterek optimalizálása kísérlettervezéssel
Szerző: Rajkó Róbert, et al.
Megjelent: (1996) -
Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentésa mikrohullámú kezeléssel
Szerző: Rajkó Róbert
Megjelent: (1995) -
Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére
Szerző: Kovács Erzsébet
Megjelent: (2000)