|
|
|
|
LEADER |
00979nab a2200241 i 4500 |
001 |
acta80473 |
005 |
20230826103048.0 |
008 |
230801s1993 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Molnár Pál
|
245 |
1 |
0 |
|a Dr. Gasztonyi Kálmán - Dr. Lásztity Radomír
|h [elektronikus dokumentum] :
|b Élelmiszer-kémia 1. - Mezőgazda Kiadó, Budapest, 1992. : [könyvismertetés] /
|c Molnár Pál
|
260 |
|
|
|c 1993
|
300 |
|
|
|a 178-179
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 39 No. 2
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerkémia - könyvismertetés
|
700 |
0 |
1 |
|a Gasztonyi Kálmán
|
700 |
0 |
1 |
|a Lásztity Radomir
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80473/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1993_02_178-179.pdf
|z Dokumentum-elérés
|