Barna kvasz termékek gyártása [absztrakt] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Homoki István Viktor
Mihalkó József
Testületi szerző: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar Szeged 2025
Sorozat:Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Söripari technológia - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/88009
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:12
ISBN:978-963-688-052-1